1. Leirvik speidargruppe

Vandrarane til NM igjen

Kommenter innlegget

Nm2010

Vandrarpatruljen Helga’s Angels vann ikkje kretskonkurransen i år slik dei gjorde i fjor, men kvalifiserte seg lett til NM i speiding likevel. Fjerdeplass totalt, tredjebest av NSF-patruljane. Resultatlista ligg på nettsidene til Ryvarden.

I år hadde 1. Leirvik òg med stifinnarpatruljen Oter og småspeidarpatruljen Gnistlagarane, i tillegg til ein god gjeng roverar og leiarar som arrangerte ei av oppgåvene i konkurransen. Kaldt og vått, men me hadde det no kjekt likevel.

Reklame

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s