1. Leirvik speidargruppe

Gammalt speidarbilete i Sunnhordland

Kommenter innlegget

Picture

Ut på tur – aldri sur!

Treng hjelp til å finna ut namna på speidarane på biletet!

Dette brevet kom til avisa for nokre dagar sidan:

Til Bladet Sunnhordland.
1. Leirvik speidartropp var 90 år for ca 10 år siden? Er 100 års feiringa snart planlagt eller allerede feiret? Kan noen navngi alle på fotoet var det fint. Rolf Johannesen ytterst til høgre og undertegnede Magne Westerheim med mørk genser var aspirant den gang for over 60 år siden da fotoet ble tatt. Kjenner igjen de aller fleste, men noen er ute av minne. Har bodd utenfor Stordøya i 50 år. Det gleder meg også at langrennsporten har fått gode kår på Stord. Var med på Ølen og Etnerenna som 15-16 åring.
MVH. Magne A. Westerheim

Fotoet med brev stod på trykk måndag 1. februar 2010. Veka etter stod det svar:

1. Leirvik speidargruppe er høgst oppegåande. Pr. dags dato er dei over 40 stk. i alder 9–60+, både gutar og jenter. 100 år i februar 2013. Alle som har gode historier eller liknande kan ta kontakt på tlf. 53 41 31 79 / 992 92 101.
Me manglar berre namn på nokre få: Bak frå høgre: Rolf Johannessen og i mørk genser Magne Westerheim. Framme frå høgre: Bjørn Berg, Arvid Vik, Harald Tellefsen, Gunnar Sævik, Tor Resser og Olav Sværen. 2. rekkje frå venstre: Ole Dahl, Jan Sørheim, Ove Gulliksen, Lars Åge Eldøy, Odd Laukhammer. Bak frå venstre: Ole Yttredal, Håkon Belsvik, Leif Georg, Åge Almås, Arne Aas Haugland, Martin Klingsheim og Einar Laukhammer.

Reklame

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s