1. Leirvik speidargruppe

17. mai

Kommenter innlegget

flaggSame procedure as every year James! Atter ein gong er 1. Leirvik klar for å gå i morgontoget på 17. mai. Møt opp ved Nattrutekaien på Leirvik mellom kl. 06.30-06.45. Ha på speidarskjorte og sjal, og gode sko. Om ein skal noko rett etterpå, kan ein møte opp i anna fin-stas. Me går i frå Leirvik til Sjukehuset, der me syng for pasientane. Alle må hentast ved Sjukehuset, ca. kl. 08.15. Dette blir ein fin start på 17. mai!

1.Leirvik er jo 105 år i år, så då hiv me oss med i Borgartoget. Her må de møte på Torget kl. 15, for å stille opp. Toget går i frå Torget kl. 15.30. Flott om dei som kan stiller i speidar-klede. Gi beskjed til Helga om du skal vere med å gå i eit, eller begge toga.

Reklame

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s