1. Leirvik speidargruppe

Fridykking og bogeskyting på rover-/leiartur

Éin kommentar

Åtte roverar og leiarar reiste på tur til Håøya friluftsområde i Nordhordland helga 10.–12. september 2010. Der fekk me prøva oss på fridykking og bogeskyting under rettleiing av Børje Møster frå Frivannsliv. Utfordrande og moro!

Reklame

One thought on “Fridykking og bogeskyting på rover-/leiartur

  1. Børje Møster serverer brennmanetsuppe på BT.no i dag: http://www.bt.no/nyheter/lokalt/Gourmeter-eter-maneter-1157838.html Smakar sikkert salt snott det òg, slik som den rå kråkebolla me smakte på då me var der 😉

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s